close

U bevindt zich mogelijkerwijs op de verkeerde internetpresentatie van OBO-Bettermann. U kunt naar de volgende landvarianten omschakelen:

DOE MEE EN WIN!

DOE MEE EN WIN!

Inzendingen EN KLAAR Facebookwedstrijd

De deelnemers van onze Facebookwedstrijd hadden een aantal weken de tijd om hun creativiteit kwijt te kunnen met de producten van OBO. De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt op onze Facebookpagina.

We willen alle deelnemers bedanken voor hun deelname aan onze EN KLAAR campagne. Houd vooral onze Facebookpagina in de gaten voor nog meer leuke (win) acties en nieuwtjes!

DOE MEE EN WIN!

Vanaf 06-02-2019 starten wij met een Facebookwedstrijd waarbij leuke prijzen zijn te winnen! Je hoeft je alleen maar aan te melden via e-mail, dan wordt er een GRATIS startpakket naar je toegestuurd. Maak met dit pakket vol OBO producten en gifts een creatieve creatie, maak er een foto/video van, stuur deze in, verzamel zoveel mogelijk likes en wie weet bent jij de gelukkige winnaar van één van onze prijzen! Jij doet toch ook mee?

Waaraan moet een goede zakenpartner voldoen?

We begrijpen wat je nodig hebt en vinden de juiste oplossingen voor je behoeften. Door de combinatie van vele jaren ervaring, diepgaande vakkennis en eerlijke producten, vergemakkelijken wij jouw werk - gegarandeerd!

"EN KLAAR" – daar gaat het om wanneer je voor de producten van OBO BETTERMANN kiest.
OBO-producten helpen je om snel en gemakkelijk jouw taken te voltooien. “EN KLAAR”. We weten dat je afhankelijk bent van betrouwbare en eenvoudig te installeren producten.
Om slechts één voorbeeld uit het brede assortiment te noemen, biedt de OBO-Quick-serie drie verschillende soorten halogeenvrije kabel- en buisklemmen voor tijdbesparende en veilige bevestiging van kabels en elektrische installatieleidingen. Onze verbindings- en bevestigingssystemen zijn betrouwbaar en garanderen een efficiënt gebruik – Goed. Eenvoudig. Betrouwbaar. Dat is ons motto als het gaat om de verbindings- en bevestigingssystemen van OBO. We weten dat onze klanten waarde hechten aan onze producten omdat ze erop kunnen vertrouwen, maar bovenal garanderen ze snel en efficiënt werk. Dit is waarom wij met volledige overtuiging kunnen zeggen dat we de juiste partner zijn.

OBO Quick-serie

Profiteer van kortere montagetijden bij het monteren van installaties op muren en plafonds, zowel binnen als buiten. Met de OBO-Quick-serie ben je zo klaar!

De wedstrijd loopt van 06-02-2019 tot 01-04-2019. Van 01-04-2019 tot 16-04-2019 is er de mogelijkheid om te stemmen voor de inzendingen die online zijn ingediend via onze Facebookpagina OBO BETTERMANN Nederland.

Deelnemers hebben een goede kans om te worden beloond! Terwijl "EN KLAAR" op ieders lippen staat, geven we leuke prijzen weg!

Zo werkt het:

U registreert zich hier, verwerkt OBO VBS-producten en dient een foto of video van uw kunstwerk in. Ga zo creatief mogelijk aan de slag, om zo veel mogelijk likes te vergaren!

Elke door ons vrijgegeven inzending zal worden gepubliceerd op onze Facebookpagina. Vanaf dat moment kan er d.m.v. likes en reacties worden gestemd. De 3 inzendingen met de meeste likes op het moment dat de wedstrijd eindigt, winnen één van de 3 mooie prijzen. Dus deel, stem, breng vrienden en collega’s op de hoogte en duimen maar!

... EN KLAAR!

De eerste 250 deelnemers die zich aanmelden, ontvangen van ons de EN KLAAR actiebox. Hierin zitten een selectie van OBO VBS verbindings- en bevestigingssystemen en goodies, welke je kunt gebruiken voor je wedstrijdpost.