close

U bevindt zich mogelijkerwijs op de verkeerde internetpresentatie van OBO-Bettermann. U kunt naar de volgende landvarianten omschakelen:

Nieuws
15. März 2017

OBO Brandbeveiliging - Altijd aan de juiste zijde

De basis voor onze omvangrijke brandbeveiligingsexpertise is een uniek, breed georiënteerd productenpakket. Het maakt ons tot een van de weinige leveranciers met een assortiment, dat alle drie beveiligingsdoelen van de bouwkundige brandbeveiliging afdekt.

De drie beveiligingsdoelen
1. Het verspreiden van het vuur begrenzen
OBO brandwerende doorvoeren houden de brand tegen en verhinderen zo een snelle uitbreiding van vuur en rook. De doorvoeren zijn ontwikkeld voor verschillende wandtypes en de daarin voorziene leidingen of buizen.

2. Vlucht- en reddingswegen beveiligen
Voor het beveiligen van vlucht- en reddingswegen biedt OBO een omvangrijk programma beproefde brandwerende systemen. Het programma omvat bundelhouders en kabelklemmen van metaal, kabelgoten, brandwerende kanalen, brandwerende bandages en nog veel meer. De installatie in vluchtwegen wordt boven het verlaagde plafond uitgevoerd.

3. De functie van belangrijke elektrische installaties behouden.
OBO-systemen zijn gedurende een bepaalde periode bestand tegen de hitte van een brand, zonder dat de functionaliteit van een kabel aangetast wordt. Alle producten zijn volgens nationale en internationale normen getest, van kabelgoten tot kabeldozen.

Architecten en installateurs verkrijgen met OBO systemen de optimale componenten voor de volledige brandbeveiliging en het functiebehoud van uw gebouw.