close

U bevindt zich mogelijkerwijs op de verkeerde internetpresentatie van OBO-Bettermann. U kunt naar de volgende landvarianten omschakelen:

Nieuws
05. April 2018

OBO in Greenworks-assortiment van Raab Kärcher

Een duurzaam bedrijf zorgt ervoor dat het een positieve invloed heeft op de rest van de wereld en de toekomst hiervan, zowel op het gebied van milieu, mens als maatschappij. Raab Karcher heeft daarom het Greenworks label ontwikkeld. Dit is een label voor duurzame artikelen die bijdragen aan een duurzame omgeving. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar de grondstoffen van het product, maar ook naar de verwerking en hergebruik van afval na de sloop van een gebouw.

OBO BETTERMANN staat voor duurzaam. Het is onze missie en dat willen we niet alleen terug laten komen in onze bedrijfsvoering, maar ook in de artikelen die wij verkopen. OBO heeft voor de kabeldraagsystemen het Greenworks label ontvangen. Onder dit label bieden wij duurzame bouwmaterialen uit ons bestaande assortiment aan. Een duidelijk herkenbaar assortiment ‘groene’ producten, die bijdragen aan een duurzaam gebouwde omgeving.

Lees hier alles over Greenworks: https://www.greenworksacademy.nl/

  • 40 - Booklets 4993

    LHO OBO Bettermann kabeldraagsysteem versie 2018
    3,81 MB, PDF
    Download