close

U bevindt zich mogelijkerwijs op de verkeerde internetpresentatie van OBO-Bettermann. U kunt naar de volgende landvarianten omschakelen:

Nieuws
01. April 2020

Donatie: OBO NL steunt het Rode Kruis in strijd tegen het coronavirus

Donatie: OBO NL steunt het Rode Kruis in strijd tegen het coronavirus

Om het coronavirus (COVID-19) zo snel mogelijk in te dammen, lanceren wij een donatie aan het Rode Kruis. Dit speciaal om de hulpverlening tegen het coronavirus te ondersteunen.
Looptijd donatie: 6 april tot 1 mei 2020.

Naast de genomen maatregelen qua hygiëne en thuiswerken volgens het Kabinet en RIVM, wilt OBO er alles aan doen om het coronavirus zo snel mogelijk in te laten dammen. Wij zijn ons er van bewust dat dit niet in ons eentje gaat lukken, daarom besloten wij om een speciale doneer actie voor het Rode Kruis te lanceren, speciaal om de hulpverlening tegen het coronavirus te ondersteunen. Een actie voor iedereen, want heel Nederland zal hier uiteindelijk van profiteren!

Voorraad kabelgoot en draadgoot tijdelijk verhoogd
In onze productielanden Duitsland en Hongarije geldt momenteel nog geen lock-down. De productie van onze kabelgoot en draadgoot is vooralsnog dan ook nog in volle gang. Wij hebben onze voorraad van deze producten nu dan ook tijdelijk verhoogd. En wat is dan mooier dan hier deze donatie aan te koppelen, waar iedereen van zal profiteren?

Bekijk onderaan dit nieuwsbericht de flyer.

U KOOPT, WIJ DONEREN…

Indien u in de periode van 6 april 2020 tot 1 mei 2020 OBO kabelgoot of draadgoot aanschaft (met strategienr.: 0410, 0420,0415 of 0425) doneert OBO NL 5% van het aankoopbedrag aan het Rode Kruis.

Het opgehaalde donatiegeld besteedt het Rode Kruis aan de hulpverlening in de strijd tegen het coronavirus. Wij hopen dat we hiermee het hardnekkige coronavirus zo snel mogelijk kunnen indammen.

Voor de donatie is het wel een voorwaarde dat u voldoet aan de minimale netto orderwaarde van €300,-. De doneeractie is daarnaast niet geldig voor reeds lopende projecten.

Een initiatief vanuit het hart van OBO NL naar heel Nederland toe… We moeten het met elkaar doen.

Hiermee hopen we met elkaar een mooie bijdrage te kunnen doneren voor een nog betere hulpverlening tegen het coronavirus. Alle beetjes helpen!

Helpt u mee? Samen sterk.

  • 40 - Booklets 5288

    OBO STEUNT de hulpverlening tegen het CORONAVIRUS
    0,30 MB, PDF
    Download

Over het Rode Kruis
Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Ook in deze moeilijke tijd. De verspreiding van het coronavirus zorgt voor veel vragen en onzekerheid. Juist nu is het belangrijk om goed op elkaar te letten. Het Rode Kruis zorgt ervoor dat de meest kwetsbaren in onze samenleving de hulp krijgen die ze nodig hebben. Dat doen we op verschillende manieren. We geven voorlichting via onze social media kanalen, website en netwerk van vrijwilligers. Iedereen met zorgen, vragen of behoefte aan een luisterend oor kan terecht bij de Rode Kruis Hulplijn (070 – 44 55 888). We zijn er ook voor mensen die praktische hulp nodig hebben, zoals het doen van boodschappen. In het land komen onze noodhulpteams op diverse plekken in actie. Ze ondersteunen huisartsenposten en coördineren de inzameling van medische hulpmiddelen voor zorgprofessionals. Dat kost veel tijd, energie én geld. Toch gaat het Rode Kruis onvermoeibaar door om zoveel mogelijk mensen te helpen. Want in tijden van nood, mag niemand er alleen voor staan.